Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرنیوز، «محمد تسلیمی» نخبه جوان استان فارس و دانشجوی مهندسی برق ورودی ۹۹ دانشگاه صنعتی شریف ساکن محله جلیل‌آباد خاوران از توابع جهرم است که وعده‌های سال و ماه گذشته مسئولان، او را برای شرکت در کلاس های درس آنلاین به دردسر انداخته است.

علیرضا شریفی، عضو شورای شهر خاوران درباره مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه در محله جلیل‌آباد و هاشمیه خاوران گفته است: مراجعات و درخواست های مکرر شورای شهر در سه سال اخیر برای ایجاد پوشش شبکه اینترنت ایرانسل و همراه اول در محله جلیل آباد و شهرک هاشمیه از زمان مهندس روزگار مدیرکل سابق مخابرات تاکنون که مهندس ایزدی عهده‌دار این پست شده، نتیجه‌ای به جز وعده و وعید و امروز و فردا کردن نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریفی گفت: مطالعات فنی و نقطه‌یابی هم انجام شده و در بازدیدهای حضوری قول‌های بسیاری داده اند اما متاسفانه فراموش شده است.

از زمان شیوع کرونا در کشور تاکنون آموزش در کشور با مشکلات متعددی روبرو شده است. وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده که از ۱۵ میلیون دانش‌آموز کشور، حدود ۳ میلیون نفر اصلا به اینترنت و ابزارهای هوشمند همچون گوشی هوشمند و تبلت و ... دسترسی ندارند.

اما در این میان دانش‌آموزان و نیز دانشجویان بسیاری نیز هستند که ایزارهای هوشمند در اختیار دارند اما شهر و روستای محل سکونت آنها اینترنت ندارد و آنها مجبورند برای دسترسی به اینترنت به دل کوه بزنند، کنار جاده بروند یا بالای بلندی‌هایی مثل پشت بام بروند تا بتوانند از درس و تکالیف مدرسه و دانشگاه خود عقب نمانند. در این میان خطرات زیادی هم این افراد به خصوص دانش‌آموزان را که سن کمتری دارند، تهدید می‌کند. مثل دانش‌آموز قاینی (خراسان جنوبی) که گفته می‌شود چند روز پیش برای دسترسی به اینترنت و استفاده از شبکه شاد از کوه بالا رفت اما از آن سقوط کرد و از ناحیه سر و صورت به شدت مصدوم شد. موضوعی که البته آموزش و پرورش آن را نپذیرفته و اعلام کرده این نوجوان بعدازظهار از کوه باال رفته و در آن زمان کلاس آنلاین نداشته است!

برگزاری کلاس‌های آنلاین کنار جاده! | دانش‌آموزانی که برای دسترسی به اینترنت و شاد هر روز به جاده می‌زنند کد خبر 564429 برچسب‌ها کنکور اینترنت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کنکور اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۴۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: توانمندسازی در دو بعد «معیشت» و «علمی و انگیزشی» معلم باید انجام شود؛ با توجه به رویکرد دولت و رویکرد قوای حاکم و نگاه حمایتی مقام معظم رهبری نسبت به جامعه تعلیم و تربیت، امیدواریم که به روزهای خوب برسیم.

به گزارش ایسنا، ستاری فرد با بیان اینکه در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی برای موضوع معیشت معلمین رخ داده، گفت: از دهه هفتاد مسئله نظام رتبه بندی معلمین مطرح بود، به خصوص اینکه در سند تحول بنیادین سال ۱۳۹۰ نیز صراحتا تأکید و تصحیح شد که باید انجام شود که در این دولت عملیاتی و به مسئله معیشت معلمان توجه شد.

وی با بیان اینکه امیدواریم کاری که این دولت در بحث رتبه بندی و توجه به معیشت معلمان شروع کرده استمرار پیدا کند، افزود: با همراهی و همکاری مجلس اتفاقی را رقم می زنیم تا «معلمی» سرآمد همه مشاغل باشد یعنی کارآمدترین و موثق ترین افراد شغل معلمی را انتخاب کنند.

ستاری فرد به دیدار رهبر معظم انقلاب با معلمان اشاره کرد و گفت: حضرت آقا به محور توانمندسازی معلمان اشاره داشتند که باید توانمندسازی در دو بعد «معیشت» معلم و «علمی و انگیزشی» انجام شود که امیدواریم با توجه به رویکرد دولت و رویکرد قوای حاکم و نگاه حمایتی مقام معظم رهبری نسبت به جامعه تعلیم و تربیت، به روزهای خوب برسیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی خاص معلمین پرورشی و تربیت بدنی شرکت کردند، ادامه داد: جمعا ۱۹ هزار و ۳۷۷ نفر مربی پرورشی و معلم تربیت بدنی از محل این آزمون وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

ستاری فرد با اشاره به سخنان وزیر آموزش و پرورش گفت: به گفته وزیر آموزش و پرورش به زودی مقدمات آزمون دیگر برای مربیان تربیت بدنی و پرورشی در سال پیش رو مهیا می شود؛ چیزی که خیلی برای ما مهم است، جذب مربیان با کیفیت برای نظام تعلیم و تربیت دانش آموزان است.

وی با بیان اینکه امروز دچار چالش های جدی هستیم، افزود: فقر حرکتی، ضعف حرکتی، تغییر سبک زندگی مردم و ورود بچه‌ها به فضای مجازی که رقیب جدی سلامت جسمی و سلامت روانی بچه‌هاست، توجه به کیفیت و کمیت درس تربیت بدنی اهمیت دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر به خصوص بعد از کرونا میزان اضافه وزن و چاقی دانش آموزان و کودکان و نوجوانان به ۳۴ درصد رسیده یعنی از هر سه دانش آموز یک دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت قرار ندارد، ادامه داد: اگر دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت نباشد قطعا در موقعیت مناسب یادگیری قرار نمی گیرد.

ستاری فرد با بیان اینکه مسئله سلامت دانش آموز زیربناست، عنوان کرد: ارزان ترین و بهترین ابزار و در واقع فرصت کنترل آسیب های اجتماعی و تربیت، مسئله بازی و ورزش است، یعنی بهترین فرصت برای تربیت دانش آموز فرصت بازی کردن است.

وی به عیدی وزیر آموزش و پرورش به دانش آموزان ابتدایی اشاره کرد و گفت: موضوع افزایش ساعت درس تربیت بدنی برای دانش آموزان ابتدایی در سال تحصیلی پیش رو صحبت و عیدی وزیر است که امیدواریم محقق شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در قانون اساسی برای تربیت بدنی و آموزش و پرورش صرفا عبارت رایگان استفاده شده، افزود: دو اصل مهم قانون اساسی به تربیت بدنی رایگان و آموزش و پرورش رایگان اشاره شده است.

ستاری فرد که در برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، به جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد که هم مشکل نظام وظیفه آن ها حل شود، هم اشتغال و ادامه تحصیل آن ها صورت می گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان قبل از انقلاب
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد