Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمد جواد اشرفی روز یکشنبه در دیدار با نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی و مدیران شرکت پالایش نفت آبادان با اشاره به مشکلات این پالایشگاه در حوزه پساب و آلودگی هوا افزود: پالایشگاه آبادان با توجه به قدمت طولانی بهره برداری نیازمند تجهیز به سامانه پایش آنلاین هوا است.

وی خواستار رفع مشکلات زیست محیطی پالایشگاه آبادان شد و گفت:با توجه به موقعیت پالایشگاه آبادان در مرکز این شهر شرایط آلودگی آن بیشتر است که اعتراض به حق مردم را در پی داشته است لذا برای رفع آلودگی‌ ناشی از این پالایشگاه باید اقدامات موثری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان کاهش حجم آب مصرفی را یکی از راه‌کارهای رفع آلودگی در پالایشگاه آبادان دانست و افزود: پالایشگاه آبادان در کنار کاهش حجم آب مصرفی باید میزان غلظت آلاینده‌های هوا را با به روز کردن دستگاه‌های خود کاهش دهد.

وی ثبت پسماندهای پالایشگاه آبادان در سامانه مدیریت پسماند محیط زیست انسانی را خواستار شد و گفت: در واحد کت‌کراکر نمونه‌برداری از دودکش ها به منظور تعیین میزان آلایندگی باید پیش‌بینی شود تا اطلاعات آلایندگی به درستی مشخص و اعلام گردد.

اشرفی به مسئولیت‌های اجتماعی صنایع در خوزستان اشاره کرد و گفت: این مسئولیت در راستای خدمات رسانی به مردم استان است که مسئولیت‌های زیست محیطی را نیز شامل می شود.

وی افزود: پالایشگاه آبادان با توجه به وسعت حدود ۵۰۰ هکتاری آن ضروری است در توسعه فضای سبز نیز اقدامات موثری داشته باشد و برای توسعه فضای سبز در مجموعه و سطح شهر آبادان اقداماتی باید انجام دهد.

اشرفی گفت: شرکت پالایش نفت آبادان با توجه به تعهد خود در اجرای فاز ۲ باید ۴۰ هکتار فضای سبز شهری در محیط‌هایی که مشخص می‌شود تا پایان سال جاری ایجاد کند.

نماینده مردم شهرستان آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست خواستار تدوین سند توسعه زیست محیطی در پالایشگاه و شهر آبادان شد و گفت: متاسفانه کانالهای دفع آب‌های سطحی در شهر آبادان دچار مشکل است که سلامت شهروندان را با خطر جدی مواجه کرده اند.

سیدمحمد مولوی ارائه خدمات و  مسئولیت‌های اجتماعی را یکی از وظایف پالایشگاه آبادان دانست و افزود: پالایشگاه آبادان خدمات شایسته‌ای به مردم داشته است و اکنون مطالبات مردم از این شرکت که در دل شهر آبادان واقع است باید اجرایی شود.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت آبادان نیز در این نشست با اشاره به اقدامات این شرکت در زمینه کاهش مصرف آب از ۱۵ هزار متر مکعب در روز به سه هزار مترمکعب گفت: واحدهای جدید که در فاز دوم در این شرکت در حال احداث هستند توجه ویژه‌ای به مسائل زیست محیطی دارند که با استانداردهای جهانی برابری می‌کنند.

علیرضا امین وجود این صنعت در آبادان را ملزم  به ارائه خدمات به مردم دانست و گفت: این شرکت خدمات خود را در شهر به خصوص در حوزه مسئولیت اجتماعی از جمله کمک رسانی در زمان سیل و بیماری کرونا داشته است و به تعهدات خود عمل می‌کند.

روزانه ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام سنگین در پالایشگاه آبادان به فرآورده های نفتی تبدیل می‌شود.

پالایشگاه نفت آبادان یکی از بزرگترین پالایشگاه های ایران است که فرآورده‌های همچون گاز مایع، بنزین موتور، نفت سفید، نفت گاز، سوخت جت، نفت کوره، انواع روغن موتور پایه، انواع قیر، انواع حلال‌ های نفتی، گوگرد، نفتای (خوراک آروماتیکپتروشیمی بندرامام)  تولید می‌کند.  

ساخت این پالایشگاه در سال ۱۲۹۱ هجری شمسی به پایان رسید و تا آغاز جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۵۹ بزرگترین پالایشگاه دنیا با ظرفیت تصفیه ۶۲۸۸ هزار بشکه نفت در روز به شمار می‌رفت.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست آلودگی هوا خوزستان نفت آبادان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست آلودگی هوا خوزستان سازمان حفاظت محیط زیست آلودگی هوا خوزستان نفت آبادان پالایشگاه آبادان شهر آبادان نفت آبادان زیست محیطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد

علی وکیلی، مدیرعامل یک شرکت خلاق فعال در زمینه برندینگ مستقر در کارخانه نوآوری آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره یکی از روش‌های نوین برندینگ محصولات که توسط این شرکت خلاق ارائه شده است، توضیح داد: طراحی یک موزه آنلاین برای صنایع و واحدهای تولیدی در راستای برندینگ محصولات و شناخته‌شده‌تر کردن آن‌ها یکی از روش‌های نوین برندینگ توسط این شرکت است.

وی افزود: در اکثر مواقع یک تاریخچه منسجم از فعالیت‌ها، محصولات، افتخارات و خلاصه تمام امور مربوط به یک برند، وجود ندارد یا شاهد این هستیم که خیلی از شرکت‌ها، درقالب روش‌های سنتی مانند بروشور، اطلاعات و خدمات مربوط به خوود را به مشتری ارائه می‌کنند.

وکیلی توضیحات دقیق‌تری از روش نوین این مجموعه برای طراحی موزه آنلاین ارائه کرد و گفت: درواقع، این موزه‌ها براساس چند مرحله اساسی، طراحی مفهوم یا مفهوم‌سازی، طراحی آنلاین و شبکه‌سازی محصول و درنهایت طراحی معماری تکنولوژیکال، طراحی می‌شوند.

وی ادامه داد: این خدمات بر بستر وب و طراحی موزه‌های‌ آنلاین براساس قصه و روایت هر برند و محصول ارائه می‌شوند.

این فناور حوزه برندینگ درباره نحوه اجرایی‌سازی ایده‌ها برای برندینگ محصول توسط این مجموعه توضیح داد: اساس کار شرکت به‌صورت«EPC» یا سیستم کار طراحی، تامین تجهیزات و اجرای پروژه  از صفر تا صد توسط کارفرما است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۲۰۰ پایش از بازار مینوشهر
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • جزییات برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست