Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- پروژه استقرار سامانه پایش آنلاین پارامترهای محیط زیستی گاز خروجی دودکش کوره‌های منطقه جنوبی پالایشگاه تهران به بهره‌برداری رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، پروژه استقرار سیستم پایش آنلاین پارامترهای محیط زیستی گاز خروجی دودکش کوره‌های منطقه جنوبی پالایشگاه تهران ظهر امروز با هدف پایش آنلاین 9 دودکش کوره‌های منطقه جنوبی پالایشگاه تهران به‌منظور سنجش پارامترهای محیط زیستی، پایش آنلاین دما و جریان گاز خروجی از دودکش‌ها و ارسال اطلاعات مطابق شیوه‌نامه و پروتکل سازمان حفاظت محیط زیست به‌صورت برخط به درگاه آن سازمان به‌منظور مدیریت کیفی فرآیندها و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی از جمله اهداف این پروژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم، حامد آرمان‌فر مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران در این مراسم اظهار داشت: این پالایشگاه به تنهایی 15 درصد از سهم انرژی سوخت کشور را تأمین می‌کند.

وی افزود: 50 درصد از تولید سهم سوخت هوایی کشوری نیز بر عهده این پالایشگاه است.

مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران توجه به شاخص‌های محیط زیست را یکی از اولویت‌های کار پالایشگاه اعلام کرد و گفت: این پالایشگاه در 400 هکتار فضای تشکیل شده که 250 هکتار معادل 70 درصد مساحت آن را فضای سبز تشکیل می‌دهد و این میزان فضای سبز در نوع خود یک رکورد در جهان به شمار می‌آید.

آرمان‌فر تصریح کرد: باید به تدریج به سمت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر و فاصله گرفتن از سوخت‌های فسیلی و توانگری پالایشگاه رفت، در تلاش هستیم تا نیروگاه 500 مگاواتی خورشیدی را راه‌اندازی کنیم.

وی درباره راه‌اندازی ایستگاه پایش هوا در باقرشهر افزود: اکنون برای راه‌اندازی این ایستگاه پایش نیاز به 100 میلیارد تومان اعتبار داریم.

تلاش پالایشگاه نفت تهران در راستای بهبود عملکرد خود و کاهش آلاینده‌های محیط زیستی

نداف مروج مدیر هماهنگی و نظارت شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی کشور نیز در این نشست گفت: پالایشگاه نفت تهران به رغم گذشت بیش از 50 سال از آغاز فعالیت آن سال به سال در راستای بهبود عملکرد خود و کاهش آلاینده های محیط زیستی تلاش کرده است.

وی افزود: 50 تا 55 درصد تولید سوخت کشور در مناطق و پالایشگاه‌های ساحلی است که بخشی از تولیدات آن ساده و بخش دیگر نیز در سطح مناطق مرکزی کشور توزیع می شود.

مدیر هماهنگی و نظارت شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی کشور در ادامه گفت: بسیاری از پالایشگاه‌های کشور در زمینه تولید نفت کوره نیازمند اصلاح روند تولید هستند که این اصلاح و بهبود شرایط نیاز به 12 تا 13 هزار میلیارد تومان اعتبار دارد.

سیاست‌های مصرف سوخت کشور به میزان کافی کارآمد نبوده

داریوش گل علیزاده مدیرکل هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست کشور نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: باید بپذیریم که سیاست‌های مصرف سوخت کشور به میزان کافی کارآمد نبوده و امروز باید در ادامه استفاده و بهره‌گیری از این سیاست‌ها بازنگری داشته باشیم.

وی افزود: سیاست‌های کنونی مصرف سوخت علاوه بر آن که منجر به افزایش مصرف سوخت در کشور شده آلودگی هوا به ویژه در کلانشهرها را نیز به دنبال داشته است.

مدیرکل هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست کشور در ادامه گفت: باید فرایندهای کنونی اصلاح شود و به سمت کاهش مصرف در منابع متحرک برویم.

گل علیزاده اظهار داشت: بنا بود از سال 1401 استفاده از سوخت یورو 6 در مدار بهره‌برداری قرار گیرد که متأسفانه وزارت نفت اعلام کرد چهار سال برای رسیدن به این نقطه زمان نیاز دارد از همین رو اجرای این برنامه لغو شد.

وی خاطرنشان کرد: وزارت نفت آنگونه که باید به تعهدات خود در زمینه اصلاح و بهبود تولید سوخت عمل نکرد و مطابق و برنامه‌های سازمان محیط زیست پیش نرفت.

گل علیزاده تاکید کرد: در پالایشگاه انتظار داریم که محصولات تولیدی کمترین آسیب را به محیط زیست برساند اگر چه برنامه هایی در زمینه کاهش آلاینده‌ها دارند اما این میزان آنچنان که باید و شاید کافی نیست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان: نگهداری از محیط زیست و تحویل آن به نسل‌های آینده وظیفه همگانی استدبیرخانه پیگیری سیاست‌های رهبری در حوزه محیط زیست در همدان دایر می‌شودسخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس: قزوین سومین استان آلوده کشور شد

گفتنی است این پروژه با حضور حامد آرمان‌فر مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران، حمید زمانی فرماندار شهرستان ری، داریوش گلعلی‌زاده سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست و سایر مسئولان شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پالایشگاه نفت تهران پالایشگاه تهران محیط زیستی محیط زیست پایش آنلاین بهره برداری آلاینده ها سوخت کشور مصرف سوخت سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر روز پنجشنبه به ریاست حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسؤولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهمترین مأموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاورد‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکار‌های حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیرو‌های نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفاً سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوز‌ها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

دیگر خبرها

  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها